Home Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

FAQ

Welkom op onze FAQ-pagina! Hier bieden we antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over loodgietersdiensten en oplossingen. Of je nu informatie zoekt over installaties, reparaties, veiligheid of iets anders, hier vind je de antwoorden die je nodig hebt. Lees hieronder de veelgestelde vragen en ontdek nuttige informatie. Als je specifieke vragen hebt die niet worden beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team van deskundige loodgieters staat klaar om je te helpen.

Loodgieter Koning biedt een breed scala aan diensten om aan al uw loodgietersbehoeften te voldoen. Enkele van onze kernactiviteiten omvatten

 • Reparatie leidingssystemen
 • Ontstoppingsdienst
 • Verwarmingssystemen
 • Lekdetectie en reparatie
 • Renovaties
 • Gasinstallaties
 • Airco & Koeling

Onze toegewijde vakmensen streven naar kwaliteit en klanttevredenheid in al onze diensten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of specifieke verzoeken.

 1. Als uw offerte aanvraag is ingediend nemen wij zo snel mogelijk contact op. Wilt u direct advies neem dan telefonisch contact met ons op!

 2. Tijdens het adviesgesprek zullen wij de situatie met u doornemen en met een toepasselijke oplossing komen. Hierbij geven wij in de meeste gevallen ook direct een prijsindicatie.

 3. Voor ons is nu duidelijk wat er moet gebeuren. Wij zullen uw opdracht spoedig en zorgvuldig mogelijk uitvoeren.

Bij Loodgieter Koning begrijpen we dat tijd cruciaal is bij loodgietersproblemen. We streven ernaar om onze klanten snel te helpen. Neem eenvoudigweg contact met ons op via telefoonnummer 070 - 204 22 39 of vul het contactformulier in op onze website. Ons team zal zo spoedig mogelijk reageren om een geschikte afspraak voor u in te plannen. In noodgevallen bieden we ook snelle responsdiensten. U kunt op Loodgieter Koning rekenen voor een tijdige en efficiënte dienstverlening.

Loodgieter Koning is volledig gecertificeerd en verzekerd. Ons team van deskundige loodgieters beschikt over de vereiste certificeringen en training om hoogwaardige diensten te leveren. Bovendien zijn we volledig verzekerd, wat betekent dat u met gemoedsrust op onze professionele dienstverlening kunt vertrouwen. Bij Loodgieter Koning staan we garant voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid in al onze loodgieterswerkzaamheden.

In geval van een lekkage is het essentieel om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen. Hier zijn stappen die u kunt ondernemen totdat onze loodgieters arriveren:

 1. Sluit de Watertoevoer: Probeer indien mogelijk de watertoevoer naar de lekkende bron af te sluiten. Dit kan helpen om de waterstroom te verminderen en verdere schade te beperken.

 2. Vang Water Op: Plaats emmers of bakken onder het lek om water op te vangen en verdere verspreiding te voorkomen. Hierdoor minimaliseert u de kans op waterschade aan vloeren, meubels of elektronica.

 3. Schakel Elektriciteit Uit: Als de lekkage de nabijheid van elektrische apparaten of stopcontacten betreft, schakel dan de elektriciteit uit om elektrische schokken te voorkomen.

 4. Bel Ons Direct: Neem onmiddellijk contact met Loodgieter Koning op via 070 - 204 22 39. Onze spoedservice staat 24/7 paraat om u te assisteren bij noodgevallen zoals lekkages.

Ons team van deskundige loodgieters is klaar om snel en efficiënt te reageren op uw noodsituatie. Vertrouw op Loodgieter Koning voor professionele en betrouwbare dienstverlening.

Ja, Loodgieter Koning biedt 24/7 nooddiensten voor elektrische problemen. Bel ons op elk moment van de dag of nacht voor dringende assistentie.

Als u een geplande afspraak moet annuleren of wijzigen, neem dan tijdig contact met ons op om de afspraak opnieuw in te plannen. Bij het niet tijdig annuleren van de afspraak zullen we kosten in rekening worden gebracht.

Ja, we bieden garantie op al onze uitgevoerde loodgieter werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door ons online contactformulier in te vullen of ons te bellen. We komen graag bij u langs om uw behoeften te bespreken en een offerte op maat te maken.

De kosten variëren afhankelijk van het type werk en de omvang van het project. Neem contact op met Elektra Koning voor een gratis offerte op maat.

Onze prijzen zijn ook terug te vinden op onze tarieven pagina

Wij streven ernaar om betalingen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Klanten kunnen op verschillende manieren betalen:

 • Contant: U kunt contant betalen bij het afronden van de dienstverlening.

 • Creditcard: Wij accepteren creditcardbetalingen voor uw gemak.

 • Bankoverschrijving: Voor klanten die de voorkeur geven aan een bankoverschrijving, bieden wij deze optie aan.

 • Factuur: Klanten hebben de mogelijkheid om de factuur binnen 7 dagen na de verleende dienst te betalen.

Onze openingstijden variëren, maar we staan klaar om u te helpen tijdens reguliere kantooruren. Voor dringende situaties kunt u 24/7 contact met ons opnemen.

Loodgieter Koning is gevestigd in Den Haag. We bedienen echter ook omliggende gebieden in heel Zuid-Holland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via info@loodgieterkoning.nl of telefonisch 070-204 22 39. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met al uw loodgieters gerelateerde behoeften.

Zeker! Wij bieden milieuvriendelijke opties, zoals waterbesparende toiletten en kranen, om het waterverbruik in uw huis te verminderen en een duurzamer sanitairsysteem te creëren.

Onze deskundige loodgieters kunnen advies geven over energie-efficiënte boilers, lekdetectie om waterverspilling te minimaliseren en andere milieuvriendelijke oplossingen voor uw loodgietersbehoeften.

Wij adviseren het gebruik van duurzame materialen zoals PEX-leidingen, die lang meegaan en minder energie en grondstoffen vereisen voor productie in vergelijking met traditionele materialen.

Ja, in veel gevallen kunnen wij uw bestaande loodgieterssysteem upgraden naar milieuvriendelijkere opties, zoals het installeren van waterbesparende apparaten en het verbeteren van de algehele efficiëntie van uw systeem.

Bij Loodgieter Koning streven we naar duurzaamheid. Materialen die overblijven na het voltooien van een project worden verantwoord afgevoerd en gerecycled indien mogelijk. Ons bedrijf hecht waarde aan milieuvriendelijke praktijken en neemt de nodige stappen om de impact op het milieu te minimaliseren.

Ja, alle loodgieters bij Loodgieter Koning zijn volledig verzekerd. U kunt met gemoedsrust vertrouwen op onze diensten, wetende dat we gedekt zijn voor mogelijke onvoorziene omstandigheden.

Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. Onze loodgieters nemen alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om schade aan uw huis te voorkomen. We gebruiken beschermende materialen en volgen strikte veiligheidsprotocollen.

Bij noodgevallen buiten kantooruren kunt u ons bellen op 070 - 204 22 39. We hebben een 24/7 spoedservice beschikbaar om snel te reageren op dringende situaties en de veiligheid van uw huis te waarborgen. 

We adviseren regelmatig onderhoud van uw sanitairsysteem om potentiële problemen te identificeren en te verhelpen voordat ze ernstig worden. Daarnaast raden we het installeren van lekdetectiesystemen aan om waterschade te minimaliseren.

In geval van een vermoedelijk gaslek, is veiligheid prioriteit. Open onmiddellijk ramen en deuren voor ventilatie, sluit de gastoevoer af als dat veilig mogelijk is, en verlaat het gebouw. Bel vervolgens onmiddellijk de hulpdiensten en ons noodnummer. Ga niet zelf op zoek naar het lek. Onze loodgieters zullen snel arriveren om het lek te lokaliseren en te verhelpen, zodat u veilig kunt terugkeren naar uw huis.

Wij raden jaarlijks onderhoud aan voor uw cv-ketel. Regelmatig onderhoud verbetert de efficiëntie, verlengt de levensduur en vermindert de kans op storingen.

Veelvoorkomende tekenen zijn onder andere vreemde geluiden, verminderde warmteafgifte, lekkages en onregelmatige drukniveaus. Als u een van deze symptomen opmerkt, neem dan contact met ons op voor een professionele inspectie.

Ja, in veel gevallen kunnen we uw oude cv-ketel upgraden naar een energiezuiniger model. Dit kan niet alleen de energie-efficiëntie verbeteren, maar ook kosten op lange termijn verlagen.

Controleer eerst of de thermostaat correct is ingesteld en de stroomtoevoer naar de cv-ketel niet is onderbroken. Als het probleem aanhoudt, bel dan onze spoedservice op het telefoonnummer 070 - 204 22 39. Onze loodgieters staan klaar om snel en efficiënt cv-ketelstoringen te verhelpen.

Loodgieter Koning biedt een breed scala aan diensten om aan al uw loodgietersbehoeften te voldoen. Enkele van onze kernactiviteiten omvatten

 • Reparatie leidingssystemen
 • Ontstoppingsdienst
 • Verwarmingssystemen
 • Lekdetectie en reparatie
 • Renovaties
 • Gasinstallaties
 • Airco & Koeling

Onze toegewijde vakmensen streven naar kwaliteit en klanttevredenheid in al onze diensten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of specifieke verzoeken.

 1. Als uw offerte aanvraag is ingediend nemen wij zo snel mogelijk contact op. Wilt u direct advies neem dan telefonisch contact met ons op!

 2. Tijdens het adviesgesprek zullen wij de situatie met u doornemen en met een toepasselijke oplossing komen. Hierbij geven wij in de meeste gevallen ook direct een prijsindicatie.

 3. Voor ons is nu duidelijk wat er moet gebeuren. Wij zullen uw opdracht spoedig en zorgvuldig mogelijk uitvoeren.

Bij Loodgieter Koning begrijpen we dat tijd cruciaal is bij loodgietersproblemen. We streven ernaar om onze klanten snel te helpen. Neem eenvoudigweg contact met ons op via telefoonnummer 070 - 204 22 39 of vul het contactformulier in op onze website. Ons team zal zo spoedig mogelijk reageren om een geschikte afspraak voor u in te plannen. In noodgevallen bieden we ook snelle responsdiensten. U kunt op Loodgieter Koning rekenen voor een tijdige en efficiënte dienstverlening.

Loodgieter Koning is volledig gecertificeerd en verzekerd. Ons team van deskundige loodgieters beschikt over de vereiste certificeringen en training om hoogwaardige diensten te leveren. Bovendien zijn we volledig verzekerd, wat betekent dat u met gemoedsrust op onze professionele dienstverlening kunt vertrouwen. Bij Loodgieter Koning staan we garant voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid in al onze loodgieterswerkzaamheden.

In geval van een lekkage is het essentieel om snel en doeltreffend te handelen om verdere schade te voorkomen. Hier zijn stappen die u kunt ondernemen totdat onze loodgieters arriveren:

 1. Sluit de Watertoevoer: Probeer indien mogelijk de watertoevoer naar de lekkende bron af te sluiten. Dit kan helpen om de waterstroom te verminderen en verdere schade te beperken.

 2. Vang Water Op: Plaats emmers of bakken onder het lek om water op te vangen en verdere verspreiding te voorkomen. Hierdoor minimaliseert u de kans op waterschade aan vloeren, meubels of elektronica.

 3. Schakel Elektriciteit Uit: Als de lekkage de nabijheid van elektrische apparaten of stopcontacten betreft, schakel dan de elektriciteit uit om elektrische schokken te voorkomen.

 4. Bel Ons Direct: Neem onmiddellijk contact met Loodgieter Koning op via 070 - 204 22 39. Onze spoedservice staat 24/7 paraat om u te assisteren bij noodgevallen zoals lekkages.

Ons team van deskundige loodgieters is klaar om snel en efficiënt te reageren op uw noodsituatie. Vertrouw op Loodgieter Koning voor professionele en betrouwbare dienstverlening.

Ja, Loodgieter Koning biedt 24/7 nooddiensten voor elektrische problemen. Bel ons op elk moment van de dag of nacht voor dringende assistentie.

Als u een geplande afspraak moet annuleren of wijzigen, neem dan tijdig contact met ons op om de afspraak opnieuw in te plannen. Bij het niet tijdig annuleren van de afspraak zullen we kosten in rekening worden gebracht.

Ja, we bieden garantie op al onze uitgevoerde loodgieter werkzaamheden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door ons online contactformulier in te vullen of ons te bellen. We komen graag bij u langs om uw behoeften te bespreken en een offerte op maat te maken.

De kosten variëren afhankelijk van het type werk en de omvang van het project. Neem contact op met Elektra Koning voor een gratis offerte op maat.

Onze prijzen zijn ook terug te vinden op onze tarieven pagina

Wij streven ernaar om betalingen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Klanten kunnen op verschillende manieren betalen:

 • Contant: U kunt contant betalen bij het afronden van de dienstverlening.

 • Creditcard: Wij accepteren creditcardbetalingen voor uw gemak.

 • Bankoverschrijving: Voor klanten die de voorkeur geven aan een bankoverschrijving, bieden wij deze optie aan.

 • Factuur: Klanten hebben de mogelijkheid om de factuur binnen 7 dagen na de verleende dienst te betalen.

Onze openingstijden variëren, maar we staan klaar om u te helpen tijdens reguliere kantooruren. Voor dringende situaties kunt u 24/7 contact met ons opnemen.

Loodgieter Koning is gevestigd in Den Haag. We bedienen echter ook omliggende gebieden in heel Zuid-Holland. Neem contact met ons op voor meer informatie.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via info@loodgieterkoning.nl of telefonisch 070-204 22 39. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met al uw loodgieters gerelateerde behoeften.

Zeker! Wij bieden milieuvriendelijke opties, zoals waterbesparende toiletten en kranen, om het waterverbruik in uw huis te verminderen en een duurzamer sanitairsysteem te creëren.

Onze deskundige loodgieters kunnen advies geven over energie-efficiënte boilers, lekdetectie om waterverspilling te minimaliseren en andere milieuvriendelijke oplossingen voor uw loodgietersbehoeften.

Wij adviseren het gebruik van duurzame materialen zoals PEX-leidingen, die lang meegaan en minder energie en grondstoffen vereisen voor productie in vergelijking met traditionele materialen.

Ja, in veel gevallen kunnen wij uw bestaande loodgieterssysteem upgraden naar milieuvriendelijkere opties, zoals het installeren van waterbesparende apparaten en het verbeteren van de algehele efficiëntie van uw systeem.

Bij Loodgieter Koning streven we naar duurzaamheid. Materialen die overblijven na het voltooien van een project worden verantwoord afgevoerd en gerecycled indien mogelijk. Ons bedrijf hecht waarde aan milieuvriendelijke praktijken en neemt de nodige stappen om de impact op het milieu te minimaliseren.

Ja, alle loodgieters bij Loodgieter Koning zijn volledig verzekerd. U kunt met gemoedsrust vertrouwen op onze diensten, wetende dat we gedekt zijn voor mogelijke onvoorziene omstandigheden.

Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit. Onze loodgieters nemen alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om schade aan uw huis te voorkomen. We gebruiken beschermende materialen en volgen strikte veiligheidsprotocollen.

Bij noodgevallen buiten kantooruren kunt u ons bellen op 070 - 204 22 39. We hebben een 24/7 spoedservice beschikbaar om snel te reageren op dringende situaties en de veiligheid van uw huis te waarborgen. 

We adviseren regelmatig onderhoud van uw sanitairsysteem om potentiële problemen te identificeren en te verhelpen voordat ze ernstig worden. Daarnaast raden we het installeren van lekdetectiesystemen aan om waterschade te minimaliseren.

In geval van een vermoedelijk gaslek, is veiligheid prioriteit. Open onmiddellijk ramen en deuren voor ventilatie, sluit de gastoevoer af als dat veilig mogelijk is, en verlaat het gebouw. Bel vervolgens onmiddellijk de hulpdiensten en ons noodnummer. Ga niet zelf op zoek naar het lek. Onze loodgieters zullen snel arriveren om het lek te lokaliseren en te verhelpen, zodat u veilig kunt terugkeren naar uw huis.

Wij raden jaarlijks onderhoud aan voor uw cv-ketel. Regelmatig onderhoud verbetert de efficiëntie, verlengt de levensduur en vermindert de kans op storingen.

Veelvoorkomende tekenen zijn onder andere vreemde geluiden, verminderde warmteafgifte, lekkages en onregelmatige drukniveaus. Als u een van deze symptomen opmerkt, neem dan contact met ons op voor een professionele inspectie.

Ja, in veel gevallen kunnen we uw oude cv-ketel upgraden naar een energiezuiniger model. Dit kan niet alleen de energie-efficiëntie verbeteren, maar ook kosten op lange termijn verlagen.

Controleer eerst of de thermostaat correct is ingesteld en de stroomtoevoer naar de cv-ketel niet is onderbroken. Als het probleem aanhoudt, bel dan onze spoedservice op het telefoonnummer 070 - 204 22 39. Onze loodgieters staan klaar om snel en efficiënt cv-ketelstoringen te verhelpen.

Zullen we afspreken?

Heb je een vraag?