Home Sanitair

Sanitair

Installatie van nieuwe sanitaire voorzieningen

Installatie van nieuwe sanitaire voorzieningen

Bij de installatie van nieuwe sanitaire voorzieningen worden moderne en efficiënte faciliteiten in uw ruimte geïntegreerd. Dit omvat het plaatsen van sanitaire apparatuur zoals wastafels, toiletten, douches, en badkuipen. Daarnaast worden leidingen gelegd om wateraanvoer en afvoer te regelen. Voorbeelden van sanitaire voorzieningen zijn onder meer het installeren van een waterbesparend toilet, een inloopdouche met glazen wanden, of een geavanceerd kranensysteem met temperatuurcontrole. Professionele installateurs zorgen ervoor dat alles naadloos functioneert en voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen, waardoor uw ruimte comfortabel en functioneel wordt voor dagelijks gebruik.

Bel direct voor advies
Tegelwerk en vloerafwerking

Tegelwerk en vloerafwerking

Tegelwerk en vloerafwerking zijn belangrijke klussen om een mooie en sterke vloer te maken. Tegelzetters plaatsen tegels op muren en vloeren in badkamers, keukens en andere kamers. De tegels worden stevig vastgemaakt met grout, waardoor een waterbestendige afwerking ontstaat. U kunt verschillende tegels kiezen in verschillende kleuren en maten om uw eigen stijl te creëren. Het resultaat is een mooie vloer die lang meegaat en makkelijk schoon te maken is, waardoor uw huis er mooi uitziet en goed aanvoelt. Neem contact op voor een advies gesprek.

Herconfiguratie van sanitair en leidingwerk in de badkamer

Herconfiguratie van sanitair en leidingwerk in de badkamer

Bij de herconfiguratie van sanitair en leidingwerk in de badkamer wordt het sanitair opnieuw geplaatst en worden de leidingen veranderd om de indeling van de badkamer te verbeteren. Dit omvat het verplaatsen van wastafels, toiletten, douches, en badkuipen naar nieuwe posities om de functionaliteit en esthetiek van de badkamer te optimaliseren. Ook kunnen nieuwe leidingen worden aangelegd om het water- en afvoersysteem te verbeteren. Professionele vakmensen zorgen ervoor dat alles goed wordt aangesloten en voldoet aan de vereiste normen. Het resultaat is een goed georganiseerde badkamer met een verbeterde lay-out en een betere waterstroom, waardoor uw badkamer functioneel en aantrekkelijk wordt.

Reparatie van lekkende kranen

Reparatie van lekkende kranen

Bij de reparatie van lekkende kranen wordt het probleem van druppelende kranen aangepakt. Dit omvat het vervangen van versleten pakkingen, het aanhalen van losse onderdelen en het repareren van eventuele lekkende verbindingen. Lekkende kranen kunnen niet alleen vervelend zijn vanwege het geluid van druppelend water, maar ook zorgen voor verspilling van water en hogere waterrekeningen. Professionele loodgieters zorgen voor een snelle en efficiënte reparatie, waardoor uw kranen weer optimaal functioneren en waterbesparend zijn. Het resultaat is een stille en efficiënte kraan, waardoor u niet alleen geld bespaart op uw waterrekening, maar ook het milieu helpt door water te besparen.

Vervanging van versleten kranen

Vervanging van versleten kranen

Bij de vervanging van versleten kranen worden oude en versleten kranen in uw huis of bedrijf vervangen door nieuwe exemplaren. Dit omvat het verwijderen van de oude kraan en het installeren van een nieuwe, die betrouwbaar werkt en er fris uitziet. Vervanging van versleten kranen is essentieel om druppelen en lekkages te voorkomen, wat kan leiden tot verspilling van water en hogere waterrekeningen. Door te kiezen voor nieuwe kranen, kunt u ook profiteren van geavanceerde technologieën zoals waterbesparende functies, die u helpen om water te besparen. Professionele loodgieters zorgen voor een naadloze vervanging, waardoor uw kranen probleemloos functioneren en uw huis of bedrijf een vernieuwde uitstraling krijgt. Geniet van betrouwbare en waterbesparende kranen door uw versleten kranen te laten vervangen door onze deskundige service.

Installatie van nieuwe kranen en mengkranen

Installatie van nieuwe kranen en mengkranen

nieuwe kranen en mengkranen worden moderne en efficiënte kranen geïntegreerd in uw huis of bedrijf. Dit omvat het plaatsen van nieuwe kranen op gootstenen, wastafels, douches, en badkuipen. Mengkranen bieden de mogelijkheid om de watertemperatuur te regelen en zo water en energie te besparen. Professionele installateurs zorgen voor een nauwkeurige en veilige installatie, waarbij lekkages worden voorkomen en de waterstroom optimaal is. U kunt kiezen uit verschillende stijlen en afwerkingen om uw keuken of badkamer te verbeteren. Het resultaat is een vernieuwde uitstraling en verbeterde functionaliteit, waardoor u kunt genieten van een aangename en efficiënte waterervaring in uw huis of bedrijf. Laat uw nieuwe kranen en mengkranen professioneel installeren voor een betrouwbare en moderne toevoeging aan uw ruimte.

Ontstoppen van verstopte toiletten

Ontstoppen van verstopte toiletten

Bij het ontstoppen van verstopte toiletten zorgen onze professionele loodgieters voor een snelle en effectieve oplossing. We gebruiken geavanceerde ontstoppingsmethoden om verstoppingen veilig en hygiënisch te verwijderen, zonder schade aan het toilet of de leidingen te veroorzaken. Met een professionele ontstoppingsservice kunt u snel weer gebruik maken van uw toilet zonder zorgen over eventuele lekkages of waterschade. Kies voor een professionele aanpak om verstopte toiletten probleemloos op te lossen en geniet van een schoon en goed functionerend toilet.

Vervanging van toiletreservoirs en -onderdelen

Vervanging van toiletreservoirs en -onderdelen

Bij Loodgieter Koning bieden we professionele vervanging van toiletreservoirs en -onderdelen. Onze ervaren loodgieters zorgen voor een vlotte en efficiënte installatie van nieuwe, hoogwaardige onderdelen zoals vlotter, vlotterkraan en drukknop. We letten op de waterstroom en waterefficiëntie om waterbesparing te bevorderen en lagere waterrekeningen te realiseren. Met onze deskundige aanpak kunt u snel weer zorgeloos gebruik maken van uw toilet, met een vernieuwde uitstraling en verbeterde functionaliteit in uw badkamer. Vertrouw op Loodgieter Koning voor een betrouwbaar en goed functionerend toilet in uw huis of bedrijf.

Reparatie van lekkende toiletten

Reparatie van lekkende toiletten

Onze ervaren loodgieters zijn experts in het opsporen en verhelpen van lekkages in toiletten. Of het nu gaat om een lekkende vlotter, een kapotte vlotterkraan, of een versleten dichtingsring, wij hebben de juiste oplossing. We zorgen voor een snelle en effectieve reparatie om verdere waterschade te voorkomen en om water te besparen. Met onze deskundige aanpak kunt u snel weer genieten van een lekvrij en goed functionerend toilet.

De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van de duur van de reparatie en de benodigde onderdelen. Onze loodgieters zullen vooraf een duidelijke kosteninschatting geven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Gemiddeld duurt een reparatie van een lekkend toilet ongeveer 1 tot 2 uur, afhankelijk van de complexiteit van het probleem.

Zullen we afspreken?

Heb je een vraag?